ADR ekspres kurer – transport af farligt gods

Hos Sprintcargo tilbyder vores ADR ekspres kurer transport af farligt gods på landevejen i hele Danmark. Vores virksomhed er beliggende i Tjele, og vi har blandt andet lokale kunder fra Randers, Viborg og Silkeborg, men vi kører i hele Skandinavien og Tyskland.

ADR farligt gods klasse 1-9 i Danmark og klasse 1 i Tyskland

Al transport med farligt gods (ADR-transport) udføres i henhold til ADR-konventionens bestemmelser. Hos Sprintcargo har vi tilladelse til erhvervsmæssig transport af våben, ammunition og sprængstoffer, og vores ADR ekspres kurer er trænet i håndtering af denne type transport.

​Vores farligt gods transport kan for eksempel være af sprængstoffer eller brandfarlige væsker. En ADR ekspres kurer må blandt andet køre med eksplosiver i Tyskland (Befähigungschein), mens vi i Skandinavien må køre med alle fareklasser og klassificeringer inden for ADR farligt gods.

Vore ADR ekspres kurer har både fokus på trafiksikkerhed og godsets sikkerhed. Vi bestræber os på at være fleksible, hurtige og præcise, således at vi kan overholde vore aftaler omkring afhentnings- og leveringstidspunkter.

Hør mere om farlig gods transport og ADR ekspres kurer

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores ADR ekspres kurer og transport af farligt gods på e-mail info@sprintcargo.dk

​Du kan også ringe til os på telefon +45 86 45 09 99 for at bestille transport af ADR farligt gods.